Doelgroep jongeren

Ook voor de jongeren is Team Jij op Tholen. Wat we allemaal voor deze groep doen vind je op deze pagina. 

Diverse activiteiten

Dit participatieproject is een initiatief waarbij de buursportcoach en de jongerenwerker per kern aan de slag gaan. Dit doen ze met de inwoners, verenigingen, maatschappelijke organisaties en/of instellingen om meer activiteiten te organiseren voor de doelgroep 12 tot 18 jaar.  Het gaat erom dat jongeren en verenigingen/organisaties met elkaar in contact komen door middel van sport of culturele activiteiten. Door de jongeren dit mede te laten organiseren kunnen ze ook wat voor de maatschappij betekenen. Voorbeeld hiervan zijn summergames, zaal/(straat)voetbaltoernooi, bootvissen, meidenactiviteiten. 

Kijk ook voor alle activiteiten die we voor jongeren organiseren op onze activiteiten pagina. 

Zaalvoetbal Haestinge
Om de week wordt er inloopzaalvoetbal georganiseerd. Dit is in de even weken op donderdagavond van 20:00 tot 21:30 uur in gymzaal de Haestinge, Sint-Maartensdijk. Meedoen is gratis, wel zijn schoenen die niet afgeven op de vloer verplicht!

Calvijn college
In samenwerking met deze middelbare school wordt er wekelijks pauzesport georganiseerd tijdens de grote pauze op het plein. Ook worden er jaarlijks vernieuwende sportieve en creatieve clinics aangeboden voor alle leerlingen. Daarnaast organiseren wij ook een maandelijkse naschoolse activiteit voor leerlingen die op het Calvijn College zitten. Dit is één keer per maand op woensdagmiddag aansluitend aan het laatste lesuur. Bekijk hiervoor het programma bij activiteiten. 

Het is een sociale aangelegenheid; deelnemers en jongerenwerkers/buurtsportcoaches ontmoeten elkaar, sporten met elkaar en leren elkaar beter kennen. Zo kan Jij op Tholen (vakantie)activiteiten nog beter laten aansluiten op de wensen van deelnemers. 

Taboe Talk Tholen