Jonge mantelzorgers

Jonge Mantelzorgers

Wij zijn op zoek naar jeugd en jongeren met power! Wij richten ons op jonge mantelzorgers. Jonge mantelzorgers zijn kinderen en jongeren tot en met 24 jaar die opgroeien met een familielid met een chronische ziekte, handicap/ beperking of een psychische aandoening. Deze situatie kan een grote impact hebben op hun leven. Deze kinderen en jongeren maken zich vaak zorgen over het zieke familielid, wat al lastig genoeg is. Maar vaak komen er ook nog extra zorgen en taken op hun schouders.

Wij vinden deze jonge mensen erg sterk en vinden hen dan ook echt jeugd en jongeren met power! Ben jij of ken jij een iemand die jonge mantelzorger is? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Meld jezelf of diegene dan nu aan via www.jijoptholen.nl. Jij kunt met vragen of ideeën terecht bij het Steunpunt voor jonge mantelzorgers en bij het Jongerenwerk Jij op Tholen. Wij willen deze jongeren binnenkort graag in het zonnetje zetten! Daarnaast organiseren we ook voorlichting en activiteiten in de gemeente Tholen. 

Heb je zelf nog vragen over jonge mantelzorgers, activiteiten of andere vragen? Neem dan contact op met het Steunpunt Mantelzorg: Jolanda Bijnagte via 06-18297682 of jolanda.bijnagte@tholen.nl

POWER jeugd

Prijs: GRATIS
Leeftijd: Jongeren tot en met 24 jaar
Doelgroep: Jongeren tot en met 24 jaar
Nog beschikbaar: 74

Contact

Jij op Tholen

Jolanda Bijnagte

Hof van Tholen 2
4691DZ Tholen