Mamacafé

Het mamacafé is weer open!

Op woensdagochtend 10 november 2021, van 10.00 tot 11.00 uur, op de OBS de Rieburch in Sint-Maartensdijk. Het mamacafé is een laagdrempelige manier voor ouders/opvoeders om in contact te komen met andere moeders, vaders en opvoeders om ervaringen te delen en elkaar tips te geven. Kinderen zijn ook van harte welkom.

Let op: Voor 10 november willen wij graag met elkaar kletsen onder het genot van een (zelfgemaakte) high tea. Hiervoor willen wij vragen of ieder iets lekkers wilt meenemen. 

Vooraf aanmelden voor het Mamacafé is op dit moment nog verplicht. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Evy Janse via telefoonnummer 06-51 70 58 87 of stuur een e-mail naar evy.janse@tholen.nl. 

Over het mamacafé Tholen:
Op ouders kan veel afkomen, zeker wanneer zij voor het eerst een kindje krijgen of hebben gekregen. Zij kunnen vragen hebben of onzeker zijn over de opvoeding van hun kind(eren). Het Mamacafé Tholen richt zich op (aanstaande) ouders/opvoeders en hun kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Maar ook ouders/opvoeders van oudere kinderen, opa’s, oma’s, oppasouders en andere verzorgers zijn van harte welkom. Tijdens de (online) bijeenkomsten kunnen de bezoekers van het (online) mamacafé op een laagdrempelige manier met elkaar in contact komen. Ze kunnen een gezellig praatje maken, maar ook ervaringen met elkaar uitwisselen. 

Ook vanuit de organisatie van het Mamacafé delen we kennis en informatie over uiteenlopende (opvoed)vragen. Deelnemers kunnen onderwerpen aandragen, zodat er bijvoorbeeld een deskundige kan worden uitgenodigd.