Rocket League

Jij op Tholen organiseert in samenwerking met oud-esporter Nick Cooiman een esports toernooi, speciaal voor onze Thoolse inwoners! Je kunt gratis meedoen! Speel jij Rocket League? Laat dan jouw skills zien tijdens dit online toernooi. Schrijf je in en wie weet speel jij de finale én maak je kans op gave prijzen!

Rocket League toernooi, vrijdagavond 29 oktober vanaf 18.00 uur. 
Tijdens het 1vs1 Rocket League toernooi speel jij online tegen alle andere spelers van de gemeente Tholen. We spelen een poule- en knock-outfase.

Livestream & Prijzen

Op vrijdagavond 29 oktober is er tijdens het toernooi een livestream met oud-esporter Nick Cooiman. Tijdens de introductie van het toernooi bespreekt hij alle regels en beantwoordt hij al jullie vragen. Vervolgens zullen tot het eind van het toernooi via Shareplay wedstrijden worden gestreamd. De stream start een half uur voor het toernooi via: https://www.twitch.tv/onlinegamingevent.

Er zijn heel veel gave prijzen te winnen. Dus zorg dat je dit niet mist!

Aanmelden

Aanmelden kan via www.jijoptholen.nl Een aantal dagen voor het toernooi, ontvangen jullie via Nick Cooiman een bevestingsmail met informatie over het toernooisysteem!

Rocket League 29 oktober 18.00 u

Prijs: GRATIS
Afgelopen
Datum Tijd Locatie
29-10-2021 18:00 tot 21:00 uur

Contact

Jij op Tholen

Jurgen, Evy en Nick Cooiman