Summergames 2021

Inleiding

Ook dit jaar gaan wij in samenwerking met jongeren uit de gemeente Tholen een spetterend activiteitenprogramma voor de zomervakantie opstellen. Net als vorige jaren is er een programma voor de 12- en 12+ leeftijden, zodat er voor iedereen een leuke activiteit tussen zit.

Wil je zeker zijn van deelname? Houd onze website en socials in de gaten! En meld je dan direct aan. Let goed op dat je een automatische bevestiging van ons ontvangt binnen 2 dagen, want alleen dan is je inschrijving dus gelukt! Wees er snel bij want bij de activiteiten geldt VOL = VOL!

Voor al onze activiteiten vragen we €2 per persoon.

Is het voor jou niet mogelijk om dit te betalen? Neem dan contact op met het team jij op Tholen en we bespreken de mogelijkheden om jou toch mee te laten doen.

Let wel op vanwege het coronavirus zijn er een paar belangrijke dingen om te weten:

  • We houden ons tijdens de activiteiten aan de RIVM-maatregelen.
  • Bij klachten blijf thuis. 
  • Volg altijd de aanwijzingen van de leiding op.
  • Na inschrijving ontvang je van ons een automatische bevestigingsmail, pas wanneer je de bevestigingsmail met akkoord van de inschrijving hebt ontvangen is je inschrijving gelukt. 

LET OP: het programma van de Summergames is onder voorbehoud van de ontwikkelingen rondom het coronavirus. Het kan zo zijn dat activiteiten helaas toch gecanceld moeten gaan worden. Houd daarom altijd de site en je mail in de gaten.

Filteren op doelgroepen

Filteren op kernen

Dieren knuffelen

Expeditie Robinson

Holiday baking

Suppen en waterspellen

Lasergamen

Paardenactiviteit

Bootvissen

Wateractiviteiten

Hungergames

Muziekopdrachten dropping

Legends of Tholen

Action-Painting