Vitaal Vosmeer

Vitale Kern Oud-Vossemeer

Welkom op de pagina van Vitaal Vosmeer.
Een vitale kern is een samenwerkingsverband van (sport)verenigingen en andere lokale partijen in een dorpskern om inwoners vanuit hun eigen behoefte meer en vaker te laten bewegen en sporten. Sport/ bewegen en cultuur zijn daarbij het bindmiddel!


De initiatiefgroep Vitaal Vosmeer bestaat uit betrokken bewoners en mensen vanuit de volgende organisaties: LPS Sint Anthonius, Kids en Co, Basisschool OBS Die Heenetrecht, School met de Bijbel De Ark,  Speeltuin de Vossetuin oud-vossemeer,  Gymnastiekvereniging Spido, VV Vosmeer, Tennisvereniging Oud-Vossemeer, Oud Vossemeers Muziek- vereniging OVM, Fysio Tholen, Jij op Tholen.

 

Meedoen met de vitale kern? 

Op basis van de behoeften en ideeën van inwoners en de stuurgroep wordt een vernieuwend sport/ beweegaanbod en cultuur dicht bij de mensen gecreëerd. Het nieuwe aanbod wordt laagdrempelig aangeboden in de vorm van activiteiten, modules en flexibele lidmaatschappen. Zo kunnen zoveel mogelijk inwoners (vaker) gaan sporten. Actief meedoen is het sleutelwoord; als consument, als aanbieder, als vrijwilliger of soms gewoon als supporter. 

Samenwerking staat centraal. Deze samenwerking zal gecreëerd worden tussen sportverenigingen, zorg, welzijn, onderwijs en dorpsbelangen.

Ik iets betekenen voor Vitaal Vosmeer of eens van gedachten willen wisselen, neem dan vooral contact met ons op!

Neem een kijkje voor structurele activiteiten op de activiteiten pagina van Jij op Tholen

Sport&cultuur verenigingen
Vitaal Vosmeer activiteiten
Vrijwilliger&beweegmaatje

Facebook